Stories

We love a good story

Jij ook? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina geven we carte blanche aan onze liefde voor een goed verhaal. Van nieuwe trends tot interessante insights, you read it here first.

Een nieuwe kracht aan het woord, letterlijk!

Eind september verwelkomden we Nick als verse kracht binnen het team van Say Hey. Hij schijnt een licht over zijn eerste maanden en welke uitdagingen een copywriter allemaal op z’n bord krijgt.

Time to review your opinion on reviews!

Wie checkt altijd toch snel even TripAdvisor vooraleer ze een reis boeken of Rotten Tomatoes voor de juiste film? Juist ja, reviews are everywhere. En ze kunnen ook jouw brand versterken!

Say Goodbye to Internet Explorer!

Microsoft gooit eindelijk de handdoek in de ring: in de loop van volgend jaar zal Internet Explorer niet meer ondersteund worden.

Google loves content

Deel je expertise, inspireer je klanten en verleid Google. Je doet het alle drie tegelijkertijd met relevante content.

Het belang van een sterk logo

Het logo van een bedrijf is vaak het eerste wat (potentiële) klanten te zien krijgen. Het is een visueel merkteken dat een bepaalde indruk nalaat.

De weg naar een onderscheidende merknaam

Een naam brengt herkenbaarheid, betekenis en dient de visie en kwaliteiten van een bedrijf uit te stralen. Een naam moet origineel en onderscheidend zijn om memorabel te zijn in de sector.

De kracht van Employer Branding

Het doel van iedere onderneming is om zo goed mogelijk te zijn in wat je doet, wat er bijgevolg voor zorgt dat je winstgevend bent.

Digitale marketing strategie

Het uitbouwen van digitale communicatie met een doordachte aanpak is niet meer weg te denken in de ondernemingswereld.

To app or not to app?

Een app of webapplicatie? Wat is het verschil? Wanneer kies je voor welke oplossing? We doen het voor jou uit de doeken.