Stage lopen bij Say Hey in tijden van corona

In januari mochten wij stagiair Bo in ons Say Hey-team verwelkomen. Vanop een veilige afstand én met mondmasker weliswaar, maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Benieuwd naar haar ervaring? 

Hey Bo, vertel eens kort over jezelf!

“Ik ben Bo, 22 jaar en ik ben vorig jaar afgestudeerd als human resource manager. Dit jaar studeer ik een extra master toegepaste economische wetenschappen, marketing. Tijdens deze opleiding krijgen we de kans om een korte stage te lopen en gelukkig kon ik een stageplaats bij Say Hey bemachtigen. The rest is history!”

Hoe heb je jouw stage bij Say Hey ervaren?

“Ik voelde me meteen heel welkom hier. Soms hoor je verhalen van medestudenten die ingeschakeld worden om koffie te zetten tijdens hun stage, maar bij Say Hey was dit gelukkig niet het geval. Mijn opdrachten waren een perfecte mix tussen research en creativiteit. Zo mocht ik een concurrentieanalyse en een communicatieplan opstellen, waardoor ik heel wat bijleerde over de sector. Daarnaast mocht ik ook concrete social media posts uitwerken en blogs schrijven.”

Dankzij mijn stage heb ik mogen proeven van marketing in real life en weet ik welke content écht werkt.

Bo Casier | Stagiaire bij Say Hey

Welke impact heeft corona op jouw stage gehad?

“Helaas moest ik door corona grotendeels van thuis uit werken, maar ik mocht altijd één keer per week naar kantoor gaan. Die dag kon ik dan mijn vragen stellen en opdrachten voorstellen. Natuurlijk had ik liever elke dag vanuit Say Hey gewerkt, maar ook vanop afstand werd ik steeds goed begeleid. Ik kon altijd rekenen op uitgebreide feedback en handige tips. And let’s be honest, wat langer uitslapen en werken in een jogging heeft ook zo z’n voordelen.”

Intussen is het zover, it’s the end of your Say Hey adventure…

“De tijd is voorbijgevlogen! Ondanks dat ik niet veel op kantoor was, heb ik echt een leuke en leerrijke stage achter de rug. Dankzij mijn stage heb ik mogen proeven van marketing in real life en weet ik welke content écht werkt. Bedankt voor de leuke stage-ervaring!”

Jij bedankt Bo, it was great to have you here! En o ja, bedankt voor de hemelse brownie…