Services

Let your brand
do the talking

Bij Say Hey zijn we sterk in het uitbouwen van een krachtige merkidentiteit, maar zorgen we ook voor een sterke digitale aanwezigheid én doordachte strategische marketing. Van branding tot webontwikkeling, we create buzz for your business.

01

Brand identity

Wij creëren een nieuwe identiteit voor jouw onderneming aan de hand van een slimme strategie en een creatief concept. Daar hoort natuurlijk een unieke bedrijfsnaam en eyecatching branding bij, zodat jouw merk moeiteloos in de spotlights komt én blijft.  

02

Intelligent web creations

Bij Say Hey bouwen we aan de digitale wereld van je merk, met een online merkbeleving die volledig in lijn van je brand identity ligt. Onze web wizards creëren toegankelijke websites, webapplicaties en e-commerce die jouw merk sterk positioneren in the world wide web, vandaag en morgen. 

03

Content & copywriting

Krachtige woorden en sterke beelden zijn de bouwstenen van elk merk. Onze content creators vertellen jouw verhaal aan de hand van creatieve copy, sprekende foto’s en verhalende video’s. Kortom, wij verrijken jouw brand identity met visuele en verbale content.

04

Marketing & communicatie-
strategie

Wij staven elke actie met een sterke strategie. Van originele marketingcampagnes tot een heldere communicatiestijl, onze marketing masterminds selecteren zorgvuldig alle ingrediënten om het juiste doelpubliek aan te spreken. Online én offline.