All I Want For Christmas is een leuk, gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk!

Ho-ho-hold up! Mariah Carey haar stem ontdooit langzaam en de eerste kerstbomen loeren om de hoek. Dringend tijd om als bedrijf of organisatie al even stil te staan bij … eindejaargeschenkjes! Verras werknemers of charmeer klanten met een kerstcreatie op maat. Need inspiration? We've got you covered!

Niets mis met een gouwe ouwe

Inhoudelijk bevat ‘ie eigenlijk elk jaar dezelfde logische boodschap, maar hij bestaat in alle kleuren, maten en formaten: de kalender. Ook in 2023 blijft het één van de klassiekers als eindejaarsgeschenk. 

Een leuke, gepersonaliseerde kalender op je werkbureau valt resoluut onder de kleine gelukjes. Elke maand een nieuwe pagina omdraaien, het zorgt toch altijd voor een kleine kriebel. Motivational quotes, een leuke graphic, een gekke teamfoto, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een gepersonaliseerde kalender op je werkbureau? Dat is elke eerste van de maand een klein gelukje!

Sofie - Digital Marketeer

Tijd voor bubbels!

Streef je ernaar om je klanten en medewerkers dit jaar echt te verrassen met een onvergetelijk eindejaarsgeschenk? Overweeg dan om die smakelijke fles wijn of bubbelende champagne te verpakken in een even exclusieve verpakking. Ideaal om voor de feestdagen een klein high-end accentje toe te voegen aan je merk.

Eindeloze mogelijkheden

Of misschien wil je (potentiële) klanten verwennen met een doosje prinsheerlijke Belgische chocolade dat voorzien is van jouw bedrijfslogo, een koffiemok met een passende ludieke boodschap, of eventueel zelfs een luxe geschenkpakket met speciaal op maat gemaakte goodies. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zijn er om met je mee te denken en te helpen bij het ontwerpen van deze speciale verpakkingen, zodat je echt iets spectaculairs kunt creëren.

Keep it “simple”: de kerstkaart

De opdracht lijkt zo simpel als ze maar kan zijn. Een foto nemen met het volledige team, een logo en een boodschap erop, en klaar is kees. Of beter gezegd, klaar is de kerstkaart. Niets is minder waar, want zonder wat creatieve input verdwijnt de kaart bijna rechtstreeks in de prullenmand.

Maak je kerstkaart extra speciaal met afwerking in glanzende folie of letterpress.

Een écht uniek geschenk

Een knappe kerstkaart geeft jouw bedrijf of organisatie niet enkel een coole uitstraling, het zorgt ook voor onrechtstreekse engagement met je klanten. Ze voelen zich gewaardeerd en het is een fijne reminder dat je aan hen denkt. Wil je er graag iets unieks van maken? Zorg voor een afwerking met glanzende folie of letterpress. Wil je het nog unieker? Een unieke, feestelijke teamfoto in complete themakledij en -setting is de kers op de taart.

Say Christmaaaaaas!

Tot slot vormt ook een kerstshoot met jou en je team de perfecte manier om de verbondenheid van de feestdagen over te brengen. Lachende gezichten, fonkelende ogen en de gezellige sfeer maken van zo'n fotosessie een top teambuilding.

Met het resultaat creëer je een prachtige kerstkaart om je klanten te verrassen of digitaal je beste wensen te delen. Deze beelden stralen niet alleen professionaliteit uit, maar tonen ook een oprechte waardering voor de relaties die je hebt opgebouwd. Het is een krachtig middel om klanten te laten weten dat ze deel uitmaken van je snowy Christmas celebrations.