Welcome to The Jungle

Je bedrijf op Facebook of andere social media? Welcome to The Jungle.

Better pack some food

Waag je je eerste stappen in een ongekend oerwoud? Zorg dan dat je voorbereid bent. Zorg dat je de weg weet, de gevaren, de uitdagingen en de opportuniteiten die de natuur je biedt. Facebook en andere social media zijn niet anders. Zorg dat je het medium kent, de kansen die het biedt en wat je best wel en best niet doet.

Pas op voor beestjes

De jungle zit vol beestjes. Gevaarlijke, brave, dikke, dunne, ... heel erg gevarieerd. Social media ook. Mensen kunnen je er het leven zuur maken of je vooruit helpen. Dat ze je vooruit helpen, dat bereik je enkel door je aan te passen aan deze nieuwe natuur. Vecht je er tegen dan lukt het niet. Dan krijg je geen vriendjes, likes of shares en helpt niemand je. Een vogel voor de kat.

Wie zich niet voorbereidt is een vogel voor de kat.

Geniet van de natuur

Wees sociaal op Facebook. Vertel niet wat je nieuwe producten en diensten zijn maar omarm wat de natuur je biedt. Help mensen, geef ze iets wat ze leuk vinden en geef jezelf wat bloot. Laat het medium over je komen, geniet van de flow. Geniet van deze nieuwe natuur.

Even stilstaan

Ben je niet op zoek naar deze harmonie-onzin maar naar klanten en verkoop? Klanten kan je hier inderdaad vinden. Wanneer je in harmonie met de natuur bent. Dat komt wel. Neem de tijd, probeer het niet te forceren. Je potentieel publiek is een volledig oerwoud vol miljarden mensen, neem dan ook de tijd om even stil te staan bij je acties. Mensen op facebook blijven mensen. Het zijn geen slaven, klanten of leads. Behandel ze zo en ze lopen weg.

Kan het echt? Eén worden met de jungle?

Wij hebben trainingskampen, wandelschoenen en survival opleidingen die je al een aardig eindje op weg kunnen helpen. En we kunnen je ook maandelijks wat gidsen. Je doet je eerste stappen en wij controleren en sturen bij. Tot je zelf verder kan. Als een ervaren woudloper.

Een echte jungleboy

Na wat meer ervaring op te doen zal je je leren aanpassen aan andere media zoals Twitter, Instagram, YouTube en andere biotopen. Ook deze werelden zitten vol beestjes, valkuilen en mogelijkheden. We helpen je graag verder om een echte survival expert te worden.