SAY HEY x WIT

Playing for the same team

Onze samenwerking met Jürgen de Witte en z’n team WIT fotografie & videografie is er eentje die lang geleden begon en na meer dan 10 jaar is uitgegroeid tot een partnership met talloze sterke projecten als gevolg. 

Enkele foto’s uit Say Hey x WIT-projecten werden reeds internationaal gelauwerd, een bewijs van de focus op kwaliteit en creativiteit. Sterke beelden zorgen voor de juiste impact bij elk project. 

The next level

We zijn dan ook heel enthousiast te mogen melden dat deze samenwerking nu officieel next level gaat. Say Hey & WIT bundelen de krachten en gaan samen verder als één groot team in de kantoren van Say Hey.

Say Hey & WIT groeien nu samen naar een one-stop shop voor alle communicatie, content en marketing.

Jürgen de Witte

A new horizon

Niet enkel team WIT en de apparatuur verhuist vanuit Lissewege, ook de fotostudio zal een plaats krijgen bij ons. Productfotografie, portretfotografie, creatie van campagnebeelden, kortom we verzorgen alle fotografie- & videografiediensten voor elk communicatiekanaal. Voor elke klant gaan we graag all the way!

Meet the team

Spring er als bedrijf uit met een sterk merk, creatieve concepten, straffe storytelling en geniale content. Zorg voor een groter bereik en stuur jouw content de wereld in! Met een team van 20 creatieve geesten denken we mee en zorgen we voor krachtige communicatie in woord en beeld over verschillende kanalen, online en offline.