Digitale marketing strategie

Het uitbouwen van digitale communicatie met een doordachte aanpak is niet meer weg te denken in de ondernemingswereld. Bedrijven die in de toekomst een competitief voordeel willen halen én behouden, staan voor een uitdaging op vlak van die digitale communicatie.

De toekomst voor jouw bedrijf

Er zijn heel wat mogelijkheden en opportuniteiten vandaag en de komende jaren die je bedrijf een pak verder kunnen brengen.Succesvol het juiste doelpubliek aantrekken via de juiste kanalen, online maar ook offline, dat is het doel van elk bedrijf. Say Hey begeleidt jouw bedrijf om de juiste strategie op touw te zetten met een nauwgezette opvolging en deskundig advies. Samen plannen wij voor jouw onderneming een traject op maat en zorgen we voor een blijvende impact.

Bedrijven die in de toekomst een competitief voordeel willen halen én behouden, staan voor een uitdaging op vlak van digitale communicatie.

Verkenningsfase & analyse

Zonder een bedrijf te kennen of producten en diensten onder de loep te nemen, kunnen wij geen gerichte digitale communicatiestrategie opstellen. Tijdens een eerste fase van het traject leren wij elk bedrijf graag tot in de puntjes kennen.

Digitale strategie

Het juiste kanaal kiezen

Sociale media zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Linkedin zijn niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Social media zijn een onderdeel geworden van een sterke digitale marketing strategie. Vele miljoenen mensen (voor jou dus potentiële klanten) maken dagelijks gebruik van deze sociale netwerken, logisch dat hier heel veel opportuniteiten zijn tot optimalisatie. Social media marketing is, in tegenstelling tot wat veel bedrijfsleiders denken, een bereikbaar traject, mits je kwalitatief begeleid wordt in deze jungle van deze digitale media.

De juiste digitale marketingmix

Op basis van deze bedrijfsaudit, studie, analyse, keuzes en wensen zoeken wij uit wat de mogelijkheden zijn om op een doelgerichte manier je digitale communicatiestrategie aan te pakken.

Je business promoten en meer klanten aantrekken, dat is ons doel. Een doordachte strategie is nodig om richting te geven aan je online communicatie. Het bepaalt met wie we wat gaan communiceren en hoe we dat zullen doen en via welke media.

Wij stellen een mix op volledig op maat van je bedrijf of organisatie, diensten, producten of campagnes. Onze kennis van zowel de kanalen als de tools zorgen voor een efficiënte uitvoering. Een creatief team zorgt voor ideeën en creatieve campagnes. Jij vertelt ons wat je doelstellingen zijn en wij vertalen dit naar een tastbaar plan om deze te bereiken.

Content is king, but marketing is the queen, she runs the household.

Gary Vaynerchuk

Een digitale marketing coach voor jouw bedrijf?

Aan de hand van de audit van je bedrijf gaan wij aan de slag en maken wij een plan op, een traject op maat. Het marketing plan beschrijft de manier waarop je doelen kan behalen en de strategie succesvol kan maken. Het is dan ook van belang om eerst de strategische keuzes te maken voordat we samen aan de slag gaan.