analysis

Aan elke intelligente webcreatie gaat een diepgaande analyse vooraf. Deze inzichten vormen de basis voor een overzichtelijke en user friendly website of webapplicatie.  

Say Hey garandeert een scherpe analyse op maat, die inzicht schept in de digitale positionering van jouw merk. Tijdens deze technische en digitale analyse houden we de eindgebruiker in het achterhoofd, want een optimale online ervaring staat steeds voorop. We brengen het verwachtingspatroon van jouw doelgroep gedetailleerd in kaart, om zo de ultieme usability te bekomen. 

Naast denken is vooral ook meedenken onze strategie. We gaan zelf op zoek naar oplossingen en opportuniteiten om jouw merk digitaal in de kijker te zetten bij je doelpubliek.

Matthias | digital analyst

Het creëren van een website of webapplicatie getuigt ook van een sterk staaltje teamwork. Aan de basis ligt namelijk een strategische wisselwerking tussen webdesigners, developers en copywriters. Concreet brengt ons team alle creatieve ideeën en technische aspecten samen in een functionele analyse, wat ervoor zorgt dat alles en iedereen op dezelfde golflengte zit.