wanted law

Remarkable lawyers are always wanted.

challenge

Wanted Law is het resultaat van een succesvolle fusie tussen twee prestigieuze advocatenkantoren die het voortouw willen nemen op vlak van moderne advocatuur. Wij kregen de opdracht om een sterke naam, een unieke communicatie- en marketingstijl en een next level website te creëren.

naming

What’s in a name

We kregen carte blanche voor de naming. Met de waardevolle input van onze klant in het achterhoofd gingen we op zoek naar een krachtige naam die meteen in het oog springt. We kozen resoluut voor een out of the box naming, waarbij we ons lieten leiden door de slogan ‘Remarkable lawyers are always wanted’. Het resultaat is een stoere naam met karakter: Wanted Law. 

branding

A bold visual identity

Bij een stoere naam past een coole visuele identiteit, en dat is precies wat we gecreëerd hebben. We kozen voor een herkenbare zwart-witte huisstijl - met flashy fluogroene accenten – in combinatie met sterke fotografie en bewegende beelden. We bezorgden Wanted Law een uitgebreide branding met alle elementen die nodig zijn voor een kick-ass communicatiestijl. 

Print & merch

Naast het digitale aspect mochten we ook offline ons ding doen: van flashy print – zoals folders, briefpapier, mappen en naamkaartjes – en coole gadgets (markeerstiften, powerbanks, totebags, sokken, drinkflessen, …) tot gevel- en wagenbestickering.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, een bewegend beeld doet daar nog een schepje bovenop. Dankzij het gebruik van krachtige beelden brachten we een flinke dosis dynamiek in de serieuze wereld van Wanted Law. 

Web

Law for the people

Wanted Law wil recht toegankelijk maken voor iedereen. Aan de hand van hun website bijvoorbeeld, die fungeert als platform waar iedereen terechtkan voor jurdische informatie. Daarom creëerden we een all-inclusive website vol technische hoogstandjes waar plaats is voor informatieve video’s (Wanted tv), handige tips (Wanted facts), een uitgebreide kennisdatabank (Wanted wiki) en een coole Wanted webshop.  

marketing

Wij mochten Wanted Law ook op het juiste (marketing)pad brengen en fungeerden als consultant voor everything marketing. De focus lag op zoekmachineoptimalisatie en een verregaande retargeting via Facebook-pixel waarbij het mogelijk is om gedetailleerde buyer personas te creëren aan de hand van de blog, shop en andere webpagina’s.   

We are living in a digital world. If you want to make a difference, you need a unique yet strong battle plan that is five steps ahead of everybody else.