Pizzapunt

Pizzapunt staat voor ovenverse pizza’s met (h)eerlijke smaken. Kwalitatieve takeaway voor echte foodies die houden van de Italiaanse keuken met een Belgische touch.

challenge

Wij kregen de leuke opdracht om een heerlijke branding, naming en website te creëren om het pizzaconcept van onze klant memorabel te maken. 

naming

Een naam die smaakt naar meer

Onze klant vroeg ons om een sprekende en memorabele naam – inclusief bijhorende slagzinnen en webcopy - te bedenken die naadloos past bij hun kwalitatieve afhaalpizzaconcept. 

branding

Bij een leuk product als pizza hoort een speelse branding. We maakten dankbaar gebruik van alle keukeningrediënten – paprika, tomaat, ajuin, champignons, … – en pizzapunten om een merk te creëren die pizza ademt. 

website

Een hapklare website

Naast de branding en naming mochten we ook een hapklare website creëren. Een no-nonsense compacte miniwebsite, die toch alle essentiële ingrediënten bevat en gemakkelijk te beheren is. We zorgden er ook voor dat de website op en top mobielvriendelijk is en dat alle informatie in één click beschikbaar is. Een echte must als je weet dat de meeste mensen hun pizza via hun gsm bestellen.