Sinds 1997 is Herbavita een vaste waarde in natuurlijke voedingssupplementen voor vee. Met Olly & Molly beginnen wij aan een spannend nieuw hoofdstuk, gericht op huisdieren.

Marc Paepe | Herbavita

Challenge

Dat de liefde tussen baasje en huisdier grenzeloos is, dat wisten we al! Maar hoe kunnen we dat vertalen naar een merk dat met z'n supplementen het leven van die huisdieren verbetert? 

naming

De band tussen huisdier en baasje is van onschatbare waarde. Dat moest de nieuwe naam dan ook weerspiegelen. We kozen voor een combinatie van twee leuke namen die familiaal en persoonlijk aanvoelen. 

Branding

De voedingssupplementen van Olly & Molly zorgen ervoor dat je huisdier sterk en speels blijft en die kenmerken moesten ook terugkomen in de branding! We kozen voor een uitnodigende en speelse uitstraling die opvalt tussen andere merken. A flexible brand for our flexible friends, want Olly & Molly is er in de toekomst voor alle huisdieren.

product packaging

Premium Pet supplementen verdienen een premium uitstraling, dus gingen we all the way bij het ontwerpen van de verpakkingen. We combineerden de illustraties met herkenbare kleuren waardoor het voor de consument in oogopslag duidelijk is waarvoor de supplementen zijn bedoeld. 

Fotografie

Met de fotografie wilden we vooral de liefde en warmte tussen mens en dier in beeld brengen. Door een licht dromerige filter te gebruiken, matchen de foto’s perfect met de pasteltinten in de branding. 

Website

Naast de webshop met supplementen, vind je op de frisse website ook verschillende nieuwsberichten met tal van tips en leuke weetjes. 

Wist je trouwens dat we ook een Tsjechische webshop hebben gebouwd? Niet enkel de tekst werd vertaald, maar ook de betaal- en leveringswijzes werden aangepast. 

Social media

Onbekend is onbemind, dus was het belangrijk om Olly & Molly met een knal op de kaart te krijgen! Op basis van een volledig uitgewerkt marketingplan, gingen we aan de slag op social media. 

Met behulp van enkele fluffy brandambassadeurs en hun enthousiaste baasjes, tonen we de voordelen en sterktes van Olly & Molly.