Culligan

Slim ondernemen? Da's een Culligan aannemen!

Challenge

Via een doelgerichte aanpak en met de juiste content gaan we niet enkel kwalitatieve leads genereren voor Culligan, maar hen ook algemeen een meer sociaal en toegankelijk karakter geven.

Client

Culligan Belgium

Wereldleider in waterbehandeling, met een wateroplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Culligan creëert innovatieve oplossingen om in elke situatie te zorgen voor fris, gefilterd water van topkwaliteit. Ze beschikken over waterkoelers, drinkwatersystemen en waterverzachters.

Onze missie is eenvoudig en puur. Elke werknemer laten genieten van gekoeld en gefilterd water.

Bart | CEO Culligan Belgium

CONTENT CREATION

Samen met de klant stippelen we een duidelijke strategie uit die op korte en lange termijn zijn vruchten moet afwerpen. Onze creatives brainstormen over ideeën, maar zorgen ook voor uitwerking in foto, video, animatie, copy, … en op maat van de verschillende media.

Social media

Om overzicht te bewaren, hanteren we een planningskalender waarop inspiratie en uitgewerkte content geplaatst worden. Met creatieve input en een kwalitatieve uitvoering pushen we online engagement voor de klant & zetten we de identiteit van Culligan duidelijk in the picture.

Let's put the social 
back in social media. 

Bas | Creative Marketeer

Naast de ecologische waarden van Culligan of hun steun aan de Special Olympics, zijn er elk jaar genoeg momenten om voor ieder platform de juiste content te voorzien. Denk aan Week van het Werkgeluk of Emoji Day!

Social media ads

Ads verspreiden op sociale media is vandaag een fluitje van een cent. Het vergt echter expertise om deze ads gericht op maat van de target groep te ontwikkelen. Een constante analyse en de nodige research helpen ons om een dubbel doel te bereiken: brand awareness creëren & leads genereren bij de geschikte doelgroep.

Een strategie moet flexibel genoeg zijn om de nodige wijzigingen te doen wanneer de resultaten nog niet optimaal zijn. Het is constant werken aan de juiste content voor het juiste medium, gericht naar de juiste targets.

Sofie | Digital Marketeer