de dennen

De Dennen staat voor wonen en revalideren in het groen. Je komt er terecht in een huiselijke en groene omgeving, een plek waar geborgenheid & warmte gekoppeld worden aan kwaliteitsvol leven.

challenge

Onze uitdaging was dit bijzondere karakter van De Dennen op een aantrekkelijke, professionele manier in beeld brengen, en tegelijk elk aspect van het zorgcentrum op een informatieve manier te brengen.

De rebranding van het merk moest daarom volledig in lijn liggen met de uitstraling en waarden, wat zal helpen om De Dennen zich te onderscheiden in een markt in beweging. Daarnaast was het belangrijk dat de website voldeed aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden, dit volgens de VIP2-indicatoren vastgesteld door de Vlaamse overheid in overleg met de zorgsector.

Branding

Groen en huiselijk

We hebben alle elementen van het karakter van De Dennen samengebracht in het logo en de huisstijl. Bij De Dennen kom je thuis in een groen en bosrijk leefmilieu. Daarom kozen we enkele groene tinten als basis en gingen we ook aan de slag met andere natuurlijke elementen.

Vormgeving

Ons team ging volop aan de slag met de waarden en de visie van de onderneming. De Dennen wil blijven groeien als organisatie zonder de aandacht voor persoonlijk vertrouwen en huiselijkheid te verliezen. We zorgen dan ook dat elk onderdeel van de communicatie dit onderstreept.

Het project verliep vlot en de samenwerking was erg aangenaam. Creatieve ideeën werden goed ontvangen door De Dennen, en zelfs door hen versterkt. Samen kozen we voluit voor de stap vooruit.

Elisa - Account Manager

Fotografie

Warm, toegankelijk, menselijk en vóóral veel vrolijke gezichten. We hebben ervoor gezorgd dat elk aspect van De Dennen in beeld komt. Niet enkel het zorgen en revalideren, maar ook alle activiteiten die ze aanbieden.

Website

Zorgen voor aan patiëntgerichte website is een belangrijk aandachtspunt binnen de zorgsector. Technisch moest de website top notch zijn met een mobielvriendelijk design & een gebruiksvriendelijke navigatie.

Een website uit de zorgsector moet minstens basisinformatie over de organisatie en andere noodzakelijke gegevens over diensten en service bevatten. Ook mobielvriendelijkheid & navigatie zijn kernelementen om van een goede website te spreken. Deze zaken combineerden we met het krachtige karakter van De Dennen. Het resultaat is een website aangepast aan alle hedendaagse noden.