more millimeter

More Millimeter bouwt houten kwaliteitsramen en -deuren. Elk raam of deur wordt geproduceerd met uitzonderlijke zorg voor vorm, kwaliteit en detaillering.

challenge

De klant vroeg ons om mee te werken aan een uniek concept. Zij droomden van een hedendaags merk waarmee ze konden opvallen.

Hun nauwkeurig en degelijk maatwerk inspireerde ons om uit te pakken met een verfijnd maar toch ook stoer en hedendaags merk; More Millimeter. Wij zorgden voor de naam, de branding, de website en alle content.

naming

Een unieke identiteit

We zochten een catchy en memorabele naam, een naam die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast schreven we ook bijpassende copy en slagzinnen die hun flexibel aanbod in maatwerk treffend en helder duiden. Met More Millimeter vonden we de geschikte identiteit voor deze specialisten in houten ramen en deuren.

branding

Oog voor detail

Een fijnbesnaarde branding met aandacht voor de kleine details en subtiele accenten van houten ramen. Het verschil in lettertypes weerspiegelt de hedendaagse aanpak in combinatie met tijdloos vakmanschap.

De plusjes symboliseren zowel de ‘more’ als de ‘millimeter’. Zo leggen we het accent op de nauwkeurige productie van hun kwaliteitsramen.

Fotografie

De detailshots versterken het concept van More Millimeter, namelijk het afleveren van nauwkeurig afgewerkt vakmanschap.

marketing

Social media

We ontwikkelden handige en kenmerkende templates die de lancering van het vernieuwde merk en de nieuwe website ondersteunen.

Classy web design

De klasse en elegantie van vakwerk in hout was de leidraad voor het ontwerp en de bouw van de website. Met gevoel voor detail variëren we tussen sterke slagzinnen, sprekende copy, slow motion beelden en knappe fotografie.

De website is een perfecte balans tussen grafisch in het oog springend en technisch sterk webdesign, zonder het gebruiksgemak in de weg te staan.