Commercial SEAT

Ontdek SEAT in jouw buurt

Call it a plan

SEAT zorgt voor dé combinatie van technologie en design. Het Spaanse automerk maakt met de kleinste details het grootste verschil. De hippe wagens scheuren niet enkel door de straten van Barcelona, maar zijn ook sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen. Deze boodschap werd het uitgangspunt voor de nieuwe commercial. 

Shoot

From concept to creation

Video communiceert en emotioneert in sneltempo, ideaal dus voor een merk in versnelling. Het Say Hey team ging aan de slag om een uniek script uit te werken dat het lokale karakter van de SEAT-dealers onderstreept. 

In samenwerking met ons productiehuis werd het concept tot leven gebracht tijdens een tweedaagse shoot. Van figuranten tot blinkende wagens, van drones tot visagie. Niets werd aan het toeval over gelaten om van deze commercial een knaller te maken.

It's a wrap

Met veel voldoening en tevredenheid kijken we terug op het geslaagde resultaat. Sit back, relax en bekijk de volledige commercial van SEAT.

Multichannel

Communicatie in versnelling

Met de drie verschillende dialecten spelen we in op de geografische ligging van de vier SEAT-dealers. Om SEAT tot in de Vlaamse huiskamers te brengen, wordt deze reclamespot gedurende een halfjaar weergegeven op Focus, WTV en AVS.

Naast televisie wordt de campagne ook sterk uitgerold op de social media kanalen van de verschillende dealers. Van jong tot oud, van Oostende tot Gent. SEAT is er voor iedereen.

Van de eerste brainstormsessie op kantoor tot de laatste keer action horen op de set. Iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze commercial ging er vol voor. Met een fantastisch eindresultaat tot gevolg. 

Bas Verplancke | Creative Marketeer