Brand strategy

Een sterke brand identity valt en staat met een slimme merkstrategie. Daarom neemt ons team altijd uitgebreid de tijd om kennis te maken met jou en je bedrijf. 

We onderwerpen jouw onderneming of product aan ons getrainde oog en leren je zo door en door kennen. Elk facet passeert de revue: van sterktes, opportuniteiten en werknemers tot klanten, concurrenten en zwaktes. Zo kunnen we bepalen wat jouw bedrijf of product juist zo uniek maakt. Daarnaast formuleren we ook een helder antwoord op belangrijke vragen: Waar staat je merk vandaag en wat wil je bereiken in de toekomst? Wat is de strategie of missie van jouw onderneming? Wie zijn je klanten en welke doelgroep heb je voor ogen? 

Om te weten wat er écht leeft in je bedrijf, komen wij graag ter plaatse langs. Zo kunnen we praten met je medewerkers en de bedrijfssfeer meemaken vanop de eerste rij. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten en originele invalshoeken die ons helpen om jouw brand tot in het kleinste detail te personaliseren. 

Your brand is
what people say it is.

Jeff Bezos

Als merk wil je de juiste snaar bij de juiste mensen raken. Daarom verdiepen we ons altijd in het beoogde doelpubliek aan de hand van bevragingen, social media en andere kanalen. Op basis hiervan formuleren we een slimme strategie, die een sterke connectie tussen jouw merk en je doelgroep garandeert. 

Focus on
the right message
for the right people
at the right time.

Russell Glass

Bij het creëren van deze strategische puzzel gaan onze brand strategists steevast op zoek naar interessante opportuniteiten om de vooropgestelde doelen te realiseren. Wij creëren de basis voor een intelligent merk dat kan blijven evolueren. In een wereld van eindeloze mogelijkheden is het net deze brand strategy die ervoor zorgt dat jouw merk er bovenuit steekt en zo het verschil maakt.

Onze brand strategists stellen graag een gedetailleerd communicatieplan op, waarbij we rekening houden met de specifieke wensen en het vooropgestelde budget van jouw onderneming. In dit plan leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw toekomstdoelen efficiënt kan realiseren.