Branding

Strong brands create strong expectations. Jouw brand is dan ook het visitekaartje van je bedrijf. Het geeft vorm aan je identiteit en versterkt de waarden van jouw product of onderneming. 

Een brand is allesomvattend en kan niet gereduceerd worden tot het ontwerp van een logo. Het is een samensmelting van visuele elementen, taal en fotografie. Ons brand design team kneedt al deze ingrediënten tot een coherent geheel en creëert een brand dat 100 % met jouw onderneming matcht, met een sterk woord- en beeldmerk als de ultieme kers op de taart. 

Branding is the process of connecting good strategy with good creativity.

Marty Neumeier

Onze brand designers zorgen ervoor dat elk detail klopt en alles perfect op elkaar afgestemd is. Van kleurgebruik en vormen tot lettertypes en taalgebruik, wij brengen jouw merk, en bijhorende look-and-feel, tot leven. 

Een logo is niet de basis van een brand. Een brand definieert het karakter van een merk en hoe wordt gecommuniceerd in beeld, vorm en taal. Een logo is hiervan een logisch afgeleide vorm, een zeer belangrijk puzzelstukje in een groter geheel, die samen met de rest van de branding wordt vormgegeven.

Dennis | Brand strategist

Alle ingrediënten die van jouw onderneming een brand maken, verzamelen we in een heldere huisstijlgids vol handige brand guidelines. Je eigen brand bible dus, die waakt over jouw merkidentiteit.