video

Videografie zorgt ervoor dat je vanaf de eerste seconde helemaal in een verhaal gezogen wordt. Video communiceert en emotioneert in sneltempo, ideaal dus voor een wereld in versnelling. 

Everything moves faster on film. We laten dan ook niks aan het toeval over en zorgen ervoor dat elk detail – frame by frame – klopt. Onze content creators combineren visueel sterke beelden met een sterk staaltje storytelling om zo de juiste boodschap over te brengen. 

Mike Henry

We’re operating in a world where one good video can lead to a massive social following.

Van fast paced commercieel tot cinematografische poëzie, wij creëren de perfecte sfeer om jouw bedrijfsverhaal op een overtuigende manier in beeld te brengen. Geen droge bedrijfsfilms dus, maar leuke sfeerbeelden, interessante klantentestimonials, originele employer branding en slimme short video shots.

lay forward, not back

Bij Say Hey zijn we fan van wat wij lay forward video noemen. Met lay forward bedoelen we dat de klant de tijd niet neemt om de video te bekijken (t.o.v. lay back, waarin hij/zij de tijd wel neemt), maar toch meer communicatie ervaart dan met een foto. Dit type video – zonder geluid – heeft dus steeds dezelfde focus, maar vertelt natuurlijk meer dan een foto. Deze short video’s zorgen voor snelle, gerichte communicatie, perfect passend in de snelle wereld van vandaag.

If a picture is worth 1000 words, a 1 second video is worth 30.000 words.