Social media, dat is toch gewoon wat posten op Instagram… Eum, computer says no. Het gaat om veel meer dan lukraak posten en likes, shares en retweets verzamelen. Wij matchen jouw merk met een slimme social media strategie, waar we nauwgezet en à la carte de juiste media selecteren. 

We geven jouw brand een consistente aanwezigheid aan de hand van kwalitatieve content: foto’s, bewegende beelden, animaties, … in combinatie met een treffende caption die je toelaat een dialoog te starten met je doelpubliek, je bereik te vergroten en blijvende interactie te creëren. Samen werken we specifieke acties – met een flinke portie creativiteit - uit en zorgen we voor de nodige begeleiding. Dit kan zowel op maand- als kwartaalbasis. 

Content is fire, social media is gasoline.

Jay Baer

Je kan hiervoor rekenen op de enthousiaste creativiteit van onze content creators – van video- en fotografen tot copywriters - die leuke content maken voor jouw sociale media with one purpose only: jouw boodschap op een unieke manier overbrengen bij je doelpubliek en betrokkenheid creëren. 

We don’t have a choice on whether we do social media, the question is how well we do it.

Erik Qualman

Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest, TikTok, Twitter, Snapchat… You name it, we do it. Maar we doen meer dan dat, we zorgen er namelijk voor dat je social media verhaal consistent blijft over de verschillende kanalen heen en we creëren een smooth flow aan de hand van een handige content calendar. Zo behoudt iedereen altijd een mooi overzicht en wordt er niks over het hoofd gezien. Natuurlijk is er altijd ruimte voor een last minute post die perfect inspeelt op de actualiteit. 

Social media marketing is about creating content that brings your audience together as a community and inspiring authentic conversations while increasing your brand’s awareness.

Krystal Wu