content marketing

Content is king, just google it. Waardevolle en unieke content weliswaar, die ervoor zorgt dat jouw onderneming zich moeiteloos onderscheidt van de rest. Bij Say Hey creëren we content die mensen inspireert en intrigeert. Content in woord en beeld die de aandacht van jouw doelpubliek trekt en zorgt voor een diepere connectie. 

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.

Seth Godin

Dat doen we natuurlijk niet lukraak. We staven alles met een uitgekiende content calendar, zodat onze creatives de juiste inhoud op het juiste moment voor het juiste medium aanleveren. We blijven dan ook ver weg van het “one size fits all” principe en kiezen steevast voor een unieke mix van verschillende communicatiemiddelen, van nieuwsbrieven en blogs tot social media en YouTube video’s. Want pas als het volledige plaatje klopt, kan je een betekenisvol merk bouwen en de ultieme brand awareness creëren. 

Content marketing is a commitment, not a campaign.

Jon Buscall

Bij het creëren van content geven we jouw doelgroep concrete antwoorden. Dat geeft hen niet alleen een goed gevoel, maar schept ook vertrouwen. 

Hoe commercieel je boodschap of communicatiekanaal – hey sneaky but genius ads – ook is, originele en interessante content zorgt ervoor dat je steeds top of mind bij je (potentiële) klanten blijft en triggert hen om door te klikken naar je website.

Content marketing is like a first date. If you only talk about yourself, there won’t be a second one.

David Beebe

Is content still king? Sure it is. Probeer maar eens een hit te scoren op YouTube met een video zonder goed verhaal. Daar zal geen marketing target, funnel of pixel je bij kunnen helpen.

Dennis | Marketing Advisor