e-commerce

We all go wild for a little online shopping, iets wat duidelijk blijkt uit de sterk stijgende e-commerce cijfers. Say Hey helpt je graag met het creëren van de ultieme online winkelbeleving, een visually pleasing webshop of e-commerce applicatie op maat.

E-commerce isn’t the cherry on the cake.
It’s the new cake.

Jean-Paul Agon

Onze experts stellen een e-commerce battle plan op, waarin we rekening houden met jouw wensen en de specifieke noden van je klanten. We houden steeds the bigger picture in het achterhoofd en combineren een strak design met de laatste technologieën én een sterke digital strategy. Het resultaat is e-commerce op maat, waar je klanten 24/7 toegang krijgen tot jouw aanbod.

Om van je e-commerce verhaal een succesverhaal te maken, laten we niks aan het toeval over. Daarom kruipen we in de huid van jouw klanten om de ultieme user flow te creëren. Want het is precies de comfortabele gebruiksvriendelijkheid van je customer journey die resulteert in felbegeerde conversies. 

E-commerce is meer dan online shops. Het is ook niet zo dat je geen kansen hebt tegen de grote spelers. Integendeel; je moet je net zoals bij een fysieke verkoop onderscheiden van anderen, en aanbieden wat de klant op zoek naar is.

Dennis | Digital strategist

een enorm potentieel

Een digitale ervaring op maat, inclusief secure online betalingen is dan ook iets wat in veel sectoren nog heel wat potentieel heeft. Veel ondernemingen kijken de kat uit de boom, terwijl net daar betaalbare opportuniteiten liggen tot innovatie en zich te onderscheiden van de concurrent.