web apps

Bij Say Hey zijn we steeds op zoek naar manieren om jouw digitaal verhaal uit te breiden en te versterken. Door de integratie van een webapp bijvoorbeeld, een interactieve online applicatie die het leven van de gebruiker én je onderneming een stuk gemakkelijker maakt.

Webapplicaties zijn goed ingeburgerd in ons dagelijks leven, denk maar aan online bankieren, Gmail, routeplanners, reservatiesystemen en andere intelligente online systemen. Wij integreren elke gewenste applicatie in jouw website en tillen zo je digitale bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau.

Say Hey vertaalt jouw idee naar een hoogkwalitatieve webapp op maat, met een sterke focus op een goede gebruikerservaring, efficiëntie en conversie.

Matthias | Application engineer

Vooraleer we beginnen met het vormgeven van de webapp starten we steevast met een kick-off meeting. Tijdens deze meeting denken we met je mee en stellen we de nodige kritische vragen. Enkel op deze manier kunnen we de juiste inzichten verwerven om de webapplicatie vorm te geven en een passend framework te creëren.

Na de kick-off meeting stellen we de ruwe structuur van de applicatie voor (wireframe). Eens goedgekeurd wordt het design getekend en pas na goedkeuring van deze fase wordt de webapplicatie gebouwd. Op die manier staat niemand voor verrassingen en gaan we in rechte lijn tot een kwalitatief resultaat.