web development

Op basis van de laatste digitale trends en eigen technologieën creëren we slimme - en soms ook technisch uitdagende - websites die jouw onderneming probleemloos doorheen het steeds veranderende digitale landschap loodsen.

Onze web developers brengen het webdesign tot leven. Het resultaat? Een snelle en gebruiksvriendelijke website die ook nog eens buitengewoon SEO-friendly is. Wij zorgen ervoor dat jouw website vlot te vinden is en streven altijd naar 100% zichtbaarheid.

Een indrukwekkende, duidelijke en vlot werkende website geeft je bezoeker de indruk dat ook het bedrijf achter de website aan die waarden zal voldoen. Een belangrijke schakel in een converterende website.

Nicolas | Front end web developer

Bij Say Hey beschouwen we een website als iets organisch. Daarom geloven wij stellig in de digitale kracht van modulair opgebouwde websites. Concreet betekent dit dat je jouw website blijvend en probleemloos kan uitbreiden, hoe en wanneer jij dat wil. Van one pager tot giga website met e-commerce of reservatiesysteem? You name it, we develop it.

Bij het bouwen van een website vinken onze web developers nauwgezet hun checklist af. Een vlotte laadsnelheid, een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur en een SEO-proof geheel zijn absolute musts. We zorgen er ook voor dat jouw website perfectly smooth aanvoelt op elk device, van grote schermen en compacte laptops tot mini tablets en de laatste smartphones.

Zin om bij de online top te behoren? Wij maken van jouw merk the king of online conversions. We zijn thuis in elke webtechniek om van jouw onderneming de nieuwe standaard te maken.

Onze web developers zorgen ook steeds voor een user friendly systeem met een eenvoudig beheer. Straight to the point, zodat jij je kan focussen op wat echt telt: het boosten van je business! 

Websites should look good from the inside and out.

Paul Cookson