Vandamme Reizen

branding | grafisch ontwerp | website

Als je op zoek bent naar jouw perfecte vakantie, dan ga je best langs bij Vandamme Reizen te Veldegem. Een TUI reisagentschap met meer dan 20 jaar ervaring, specialisten in huis die je bij elke bestemming informeren over bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, heerlijke restaurants, leuke hotels en tal van praktische tips, ook van andere reizigers.

Samen bereikten we nieuwe horizonten

Het team van Vandamme Reizen wilde iets nieuws over de volledige lijn. Een herkenbaar imago met frisse uitstraling en volledige rebranding, ook het kantoor en de reclameborden werden opnieuw aangepakt en het resultaat mag er zijn! Ons team bouwde aan een sterk en conceptueel imago met prachtige beelden en een splinternieuwe website als kers op de taart!

Een vliegende start!

Het team van Benny Vandamme ging mee in ons conceptueel verhaal en trok naar de vlieghaven van Oostende voor een aantal fantastische beelden. De aanpak van het verhaal zorgde voor een uitstraling met een vliegende start. Bedankt team Benny Vandamme voor de aangename samenwerking. Een top realisatie!

Capture the moments

"Zin om de wereld te ontdekken en te genieten", dat is het gevoel dat we wilden creëren en hierin zijn we, ook al zeggen we het zelf ;), met glans geslaagd! Een citytrip, een all-in vakantie, een zalige cruise, een golfvakantie, skivakantie en zoveel meer leuke trips kan je vinden op de website van Vandamme Reizen. Zelfs als je tussen het aanbod je droomreis niet vindt, zal het team je ongetwijfeld kunnen helpen naar de reis waar je op zoek naar bent. 

"Bij Vandamme Reizen schijnt de zon altijd!"