Beaura

branding | grafisch ontwerp | website

De weg naar een mooi interieur begint bij het koppelen van creatieve ideeën met deskundig advies. Het team van Colora Brugge brengt elk interieur op smaak met de juiste verf en de juiste kleuren, en combineert dit met een schitterende collectie raambekleding van Beaura!

Beaura, geknipt voor elk interieur

Say Hey gaf Beaura een geknipt logo, passende huisstijl en website om te inspireren. Op basis van een uitgewerkt concept werden professionele beelden gemaakt bij de klant, maar ook bij enkele van hun klanten. Beaura van Colora gaf ons een uitdaging, het team van Say Hey nam deze met veel plezier aan.

Lancering van Beaura by Colora

Op basis van het nieuwe merk kreeg de volledige offline communicatie vorm. Er werden rolbanners, folders, raamstickers, notitieblokken, enz. gemaakt en er werd een winactie op poten gezet. Daarnaast zal ook Beaura op vlak van digitale marketing worden begeleid door een team van marketeers om ook hier extra aandacht te trekken, vandaag en morgen.

Onze dank voor jullie inzet en prestaties. We zijn gelanceerd. :)

Team Beaura by Colora
Het juiste gevoel op de juiste plaats

Elk beeld versterkt waar het bedrijf voor staat: kwaliteit, service, maatwerk en een zeer ruim aanbod voor elk interieur. Beaura wil elke klant begeleiden in hun keuze. Op vraag van de klant komen de interieurspecialisten langs, thuis of op kantoor, om advies te geven.

Een website die laat inspireren

Beaura is gelanceerd met een professionele en mobielvriendelijke website die de veelzijdigheid toont over de hele lijn. Een webdesign dat past, technisch zeer zorgvuldig opgebouwd met pittige details, het juiste beeld op de juiste plaats... kortom een realisatie waar we opnieuw graag mee uitpakken en tonen. Beaura by Colora, succes!