Echtscheidingsplanners

branding | grafisch ontwerp | website

Echtscheidingsplanners.be biedt professionele begeleiding bij (echt)scheidingen binnen een duidelijk afgesproken tijdskader, dit met wederzijds positief onderhandelen en een faire exit als resultaat.

De juist aanpak

Een uniek concept vraagt om de juiste aanpak. Zowel het concept, de totale vormgeving, de fotografie als het ontwerp van de website werd tot in de puntjes bekeken. Samen met het team mocht Say Hey aan de slag!

Eenvoud en herkenbaarheid

Een nieuw imago van Echtscheidingsplanners werd gecreëerd door het grafisch team. Een eenvoudig logo en herkenbare huisstijl in combinatie met conceptuele fotografie geven de Echtscheidingsplanners een professionele indruk en een sterke identiteit die nu kan worden gebruikt in alle communicatie, een must voor elk bedrijf!

Een passend verhaal

Say Hey ging op zoek naar een passend verhaal voor Echtscheidingsplanners. Op basis van een moodboard werd het concept gemaakt en ging onze fotograaf, Jürgen de Witte aan de slag. Beelden moesten het verhaal van een echtscheiding versterken. Situaties werden in scène gezet en samen met zijn team en enkele figuranten werd alles perfect in beeld gebracht.

"Kiezen voor Echtscheidingsplanners is een keuze om anders te scheiden. Wij geloven dat beide partijen kunnen winnen door samen een goede regeling uit te werken"

Een informatieve website

Alle elementen om het merk zichtbaar en herkenbaar te maken waren de perfecte basis om aan de slag te gaan met het webontwerp. Alle details werden onder de loep genomen en in deze mobielvriendelijke website verwerkt. Structuur werd opgebouwd en geven aan de bezoeker een duidelijke boodschap.