Vanrobaeys Panels

branding | website | grafisch ontwerp

Reeds meer dan 20 jaar is Vanrobaeys Panels actief in de industriële sector en de landbouwsector als het gaat over asbestverwijdering, plaatsing van dakpanelen, wandbeplating en isolatie. Duurzame producten, innovatieve werkwijzen en een efficiënte aanpak maken van het bedrijf één van dé referenties in het vak.

Een identiteit met power

Een herwerking van het logo, een compleet vernieuwde huisstijl en uitgewerkte website, het werd een uitdaging die Say Hey met veel plezier aanging! De combinatie van de felle rode kleur, een verfijnde uitwerking van de letter 'V' als grafisch element en de passende fotografie zorgen voor een commerciële en krachtige huisstijl. De tweetalige website werd op basis van deze grafische elementen en SEO copywriting een professioneel en mooi geheel. 

 

Projecten van stal tot hal

Say Hey creëerde een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website die de activiteiten van het bedrijf 100% weerspiegelt. Alle diensten, maar ook de projecten, komen tot hun recht door woord en beeld op de juiste manier te combineren met elkaar. Professionaliteit, kennis en ervaring zijn de waarden van het bedrijf en straalt de website ook uit. Maak kennis met het team van Vanrobaeys Panels!