Testament.be

grafisch ontwerp | website | webapplicatie

Vzw testament.be coördineert de nationale campagne testament.be. Met meer dan honderd deelnemende ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties is testament.be uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit.

Website, webapplicatie en automatisatie

Say Hey bouwde deze tweetalige websites testament.be en de verschillende projectsites zodat ze allemaal een mooi geheel vormen. Informatieve en professionele websites maar toch elk met een duidelijk en afzonderlijk doel. Voor deze websites werd een centraal beheersplatform gemaakt door ons waardoor meer dan 100 goede doelen, contacten, bestellingen, communicatie en automatisatie centraal worden beheerd. 

Het volledige beheer van vzw testament en alle acties die zij ondernemen kunnen nauwgezet en zeer efficiënt worden opgevolgd en uitgevoerd.

Een webapplicatie op maat

Meer dan 100 goede doelen en duizenden contacten vragen een professioneel en efficiënt beheersplatform. Online bestellen van gidsen, beheer van contacten, beheer van goede doelen, beheer van berichten, printen van labels, versturen van gidsen en zoveel meer.  Waar er vaak veel mensen en werkkrachten nodig zijn, kan door een andere en slimme kijk een eenvoudige en efficiënte oplossing worden geboden door een op maat gemaakte online applicatie. Say Hey zorgt voor een rendabele oplossing.

Er is nogal wat beweging op de websites, maar alles verloopt altijd vlekkeloos. Say Hey helpt ook altijd meedenken om de meest efficiënte site op te bouwen.

Marnix Puype, testament.be