Dunecluze

branding | grafisch ontwerp | website | webapplicatie

Een professioneel team van Dunecluze zet zich dagelijks in voor elke bewoner van het woonzorgcentrum om zo de garantie op warme en goede zorg te kunnen geven.

Een uitbreiding van hun diensten, branding, fotografie en website

Na vele jaren klant te zijn kwam Dunecluze opnieuw langs bij Say Hey om hun snel groeiende onderneming bij te staan in communicatie. De opstart van drie nieuwe diensten verdeelt hun bedrijf namelijk in 4 grote nieuwe pijlers (Woonzorgcentrum, Kortverblijf, Thuisverpleging, Assistentiewoningen) waardoor de website en alle andere communicatie hieraan aangepast moest worden.

De website

De uitgebreide website biedt in één oogopslag overzicht aan alle facetten van deze uitgebreide onderneming. Het grote menu, het submenu op detailpagina's maar ook de layout in het algemeen brengt helderheid in het grote aanbod.

Eenvoudig beheerbaar

Zowat alles aan deze uitgebreide website is snel en eenvoudig beheerbaar door hun eigen mensen. Het menu, de activiteiten, het magazine, nieuws, vacatures maar ook werkelijk alle elementen die nuttig zijn te kunnen bewerken kunnen foutloos aangepast worden. Foutloos, omdat het systeem geen fouten toelaat. Kinderlijk eenvoudig in gebruik, maar zeer krachtig.