John&Jane

website

John&Jane bestaat uit een gepassioneerd team van meer dan 40 samenwerkende professionals die je evenement, zowel in binnen- als buitenland ondersteunen op vlak van klank, licht, video en decor. Elke productie wordt door John&Jane omgetoverd in een top event en steeds tot in de puntjes afgewerkt.

Refuse to be ordinary

Het team van John&Jane wilde een unieke website zijn met extra power, wij sloegen de handen in elkaar om er werkelijk een hoogtechnologisch hoogstandje van te maken. De website is werkelijk een beleving met kleurrijke conceptuele beelden, video en animatie, zowel op grote als kleine schermen een streling voor het oog. 

 

Touch the audience

De boodschap die John&Jane wil brengen is duidelijk: een professionele uitstraling met een klein rock & roll gehalte voor een internationaal publiek! Het creatief in beeld brengen van de producties was een absolute must en de manier waarop de bezoekers door de website navigeren werd tot in de puntjes uitgedacht door ons team
van ontwikkelaars. 

 

Bold never regular

Teksten werden kort, krachtig en speels gehouden. De essentie in woorden werden versterkt door allesomvattende beelden van de producties. Leuke Engelse titeltjes, zowel in de Nederlandstalige als Engelstalige versie, zorgen voor dat vleugje meer. Het werd een tweetalige website met inhoud die van A tot Z te beheren is door de klant. 

Beelden met een indruk!

Na het opmaken van een moodboard werden beelden en videografie afgestemd op het verhaal. Professionaliteit, passie, spektakel, know-how en betrokkenheid zijn de kernwoorden bij elk beeld. Elke productie van John&Jane is een digitale collage van beeldmateriaal en voelt werkelijk aan als een beleving.

Elke productie in eigen beheer

Elke productie kan naar wens worden getoond aan de hand van verschillende opties in het beheersysteem van de website, dit alles met sfeervolle fotografie in combinatie met bewegende beelden. Elke case is een collage waarin kleuren in elkaar overvloeien met een artistiek geheel als resultaat. 

 

Google maar eens!

Ervoor zorgen dat je in Google of andere zoekmachines steeds een stapje hoger klimt is noodzakelijk om bezoekers en dus klanten aan te trekken. Onze SEO-geeks deden aan zoekmachine optimalisatie en zorgden voor een aantal mooie posities in de zoekmachines. Zoek gerust eens op 'technical event support' of 'klank en licht specialisten', 'technische organisatie feesten', enz. Dankzij relevante copy, de juiste zoekwoorden en slimme technieken kreeg John&Jane een welverdiende ranking. 

We wensen het team van John&Jane heel veel succes toe met alle komende evenementen vol spektakel en prachtige producties. Keer op keer slagen ze in het creëren van unieke momenten. 

Team Say Hey