Garage Van Steelant

branding | grafisch ontwerp | website | webapplicatie

Garage Van Steelant is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar Peugeot ervaring. Als erkend Peugeot dealer te Zedelgem beschikken zij over een ruime ervaring en kennis op alle vlakken.

Een rebranding

Naast de website zorgden wij voor een lichte rebranding; herkenbaar maar toch vernieuwend.

Website

De mobielvriendelijke website die wij voor hen bouwden toont hun klanten hun expertise, ervaring en klantvriendelijkheid in woord en beeld.

Eenvoudig te beheren webapplicatie

Op eenvoudige wijze beheren hun medewerkers het aanbod nieuwe en tweedehandswagens. In enkele klikken is er een nieuw model toegevoegd en gelinkt aan de Peugeot website of een tweedehands wagen voorzien van een overzichts+detailfiche met mogelijkheid tot het maken van een proefrit of afspraak.

Mooi werk met de website, logo, huisstijl en drukwerk. We krijgen enorm veel positieve opmerkingen en zijn dus zeer tevreden.

Francis Van Steelant
Mobile first

Meer dan 50% van hun potentiële klanten bezoekt de tweedehandspagina's van de website met een mobiel toestel. Say Hey maakte natuurlijk deze pagina's, maar ook de rest van de website, extreem mobielvriendelijk.

In woord en beeld.

In nauwe samenwerking met de fotograaf bereiken we veel meer dan woorden kunnen brengen. Beelden die spreken, vermijden lange teksten die niemand leest. Klantvriendelijkheid, ervaring, correcte service,... zijn allemaal waarden die gedragen worden door professionele fotografie en versterkt worden door de juiste copywriting.

Via ons intuitief maar zeer krachtig beheersysteem beheert hun personeel snel en eenvoudig alle elementen in de website: een actie in de kijker, nieuws, tweedehandsaanbod en nieuwe wagens. Dit alles zonder dat er opmaak of complexe zaken aan bod komen. De website doet de rest.

Het Say Hey team is ontzettend trots zo'n realisatie aan een betaalbare prijs te kunnen neerzetten. We hopen dat dit ook anderen kan overtuigen om met ons in zee te gaan.

Dennis Vieren - sayhey.be