Captain Blue

website

Captain Blue is de nieuwe naam voor Rederij Franlis te Oostende. Na meer dan 50 jaar ervaring in passagiersvervoer en fijne belevenissen op zee werd het tijd om het reilen en zeilen op de Noordzee een ander imago te geven. Puur avontuur of gewoon relaxen? Bij Captain Blue kan je heel het jaar door genieten van cruises, dagtochten of korte boottochten. Met een ruim aanbod aan activiteiten verwelkomt Captain Blue je aan boord: Noordzeecruises, speedboot tochten, havenrondvaarten in de haven van Zeebrugge, boottochten of vissen op zee, voor elk wat wils.

We gooiden het roer om...

Duidelijk, commercieel en overzichtelijk alle activiteiten naar voor brengen voor particulieren, groepen en bedrijven, dat was het doel. Onze marketeers sloegen de handen in elkaar om alles tot in de puntjes uit te werken. We hadden een duidelijke visie voor ogen van hoe we deze kapitein tevreden zouden stellen: een overzichtelijke structuur, sprekende beelden, avontuurlijke video, aangevuld met de juiste woorden op de juiste plaats. 

 

Samen gingen we aan de slag om alle nodige informatie duidelijk te communiceren op de website
met focus op de beleving. 

 

... en gingen recht door zee

Een website, een belangrijk visitekaartje van je bedrijf, moet alle bedrijfswaarden uitspelen. We creëerden een unieke ervaring waar Captain Blue nu voor staat. Duidelijke call-to-actions, technisch verfijnde details, 100% mobielvriendelijk, de integratie van een extern boekingsplatform en een slim beheersysteem eenvoudig te beheren door het team van Captain Blue. 

 

Croisières en Mer du Nord, Schiffstouren, speedboat trips of havenrondvaarten in Zeebrugge... welke taal je ook spreekt, iedereen vaart mee!