Wanted Law

naming | branding | grafisch ontwerp | website | e-commerce

Wat als advocatenbureaus een gemeenschappelijke visie delen over hoe ze de moderne advocatuur willen vorm geven? Pauwels advocaten & Speyk advocaten bundelen hun krachten samen en worden Wanted Law. Gelegen in Sint-Niklaas en Brugge focussen ze op creatieve, innovatieve en doelgerichte oplossingen voor elk juridisch probleem.

Remarkable lawyers are always wanted

Vertrekkend vanuit een goed gesprek sloeg ons vindingrijk team de handen in elkaar om een opvallend concept te bedenken. In de eerste fase gingen we op zoek naar een opmerkelijke naam. We analyseerden, bespraken, creëerden en durfden out of the box te denken. Op basis van krachtige teksten en een doordacht concept leidde de slogan Remarkable lawyers are always wanted regelrecht tot het ontstaan van de
nieuwe naam, Wanted Law

 

Wanted Law, een plaats waar samen met de klant de juiste oplossing wordt gevonden voor elk juridisch probleem. Team Say Hey droeg z'n steentje bij en zorgt voor creatieve communicatie.

 

Origineel en innovatief, in alle communicatie

Wat doe je als je een nieuwe bedrijfsnaam lanceert? Bekendheid verwerven. Op een artistieke manier en met een innovatieve kijk werd al het drukwerk ontworpen op basis van een huisstijlgids: roll-up banners, wagenbestickering, gevelbestickering, folder, enveloppen, mappen, naamkaartjes, markeerstiften en tal van hippe gadgets. Wanted Law is er klaar voor. 

 

In alle communicatie wordt het opmerkelijke van het merk doorgetrokken. Fluorescerend groen, zwart en wit zorgen voor een herkenbare huisstijl en een sterk merk. 

 

De impact van (bewegende) beelden

De beelden geven duidelijk weer waar Wanted Law voor staat, een moderne advocatuur die in elke situatie streeft naar de best mogelijke uitkomst. Door te kiezen voor uitsluitend zwart-wit beeldmateriaal en korte video opnames die werden gedraaid tijdens de photoshoot zorgden we voor een sprekende branding. 

 

Een website die recht toegankelijk maakt

De website werd technisch sterk opgebouwd. Korte videofragmenten (Wanted TV), juridische vraagstukken, bruikbare tips (Wanted Facts), juridische begrippen (Wanted Wiki), documenten en producten (de shop), maken van de website een platform op maat waar recht toegankelijk is voor iedereen. Veel succes Wanted Law!