Tresur

naming | branding | grafisch ontwerp | website

Voor een schat aan zekerheid in bankzaken, verzekeringen en vermogensbeheer moet je bij Tresur zijn. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig AXA-bankagent biedt Tresur advies in alle onafhankelijkheid voor zowel particulieren als ondernemingen. Flexibiliteit, eerlijkheid en respect zorgen voor vertrouwen en een nauwe samenwerking.

Een concept van onschatbare waarde

Het creatief team van Say Hey bracht de activiteiten en waarden van de onderneming in kaart en startte de zoektocht naar een nieuwe naam. Vandooren & Clarysse werd omgedoopt tot Tresur, een naam die zekerheid en professionaliteit uitstraalt. In onze speurtocht gingen we op zoek naar iets unieks en werden de stippellijnen van een schatkaart gebruikt om te komen tot aan de schat. De huisstijl van Tresur werd compleet uitgewerkt en het geheel kreeg een herkenbare en eigen uitstraling. Een sterk staaltje van onschatbare waarde!

 

Marketing als basis voor sterk drukwerk

Wat doe je met een nieuwe bedrijfsnaam? Bekendheid verwerven door communicatie via verschillende kanalen natuurlijk. Tresur is er alvast klaar voor! Van het bedrukken van balpennen, banners, schrijfblokken, tafelvlaggetjes, flyers, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen tot reclameborden... stuk per stuk vertellen ze het verhaal van Tresur. 

 

Alle activiteiten en waarden uitstralen én een sterke bedrijfsidentiteit creëren, de basis om uw strategie te bepalen voor marketing en verdere communicatie.

 

Bas Verplancke, Marketeer Say Hey
De combinatie van woord en beeld

In een reeks professionele beelden werd het dienstenaanbod naar voor gebracht, maak je kennis met de medewerkers van het kantoor en kan je proeven van de werksfeer, kortom beelden die elke boodschap van het bedrijf versterken. De teksten werden kort, krachtig en to the point geschreven door onze copywriters. 

 

Een gebruiksvriendelijke website met pit!

Een eerste indruk telt! We sloegen de handen in elkaar en lanceerden ene gebruiksvriendelijke website vanuit een overtuigend webontwerp. Een webdesign dat past en een website die op technisch vlak 100% up-to-date en mobielvriendelijk is. Dynamisch opgebouwd met frisse details, woord en beeld op de juiste plaats en een eenvoudig beheersysteem voor de klant. Kortom, een realisatie waar we graag mee uitpakken!