Fo le Fer

branding | grafisch ontwerp | website

Voor eigentijdse interieurprojecten in hoogwaardig staal moet je bij Fo le Fer zijn. Voor elk ontwerp maken zij steeds sterk maatwerk en wordt alles met de grootste zorg uitgevoerd. Fo le Fer werkt voor particulieren en professionelen in binnen- en buitenland. Ervaring, know-how, respect voor materialen en liefde voor vakmanschap zorgen steeds voor uitmuntende realisaties.

Restyling van logo en huisstijl

Bij sterk staalwerk hoort uiteraard een sterk merk. Team Say Hey ging in eerste fase aan de slag met het bestaande logo dat een lichte restyling kreeg. De basiscomponenten bleven behouden, maar het geheel kreeg een frisse, herkenbare en verfijnde uitstraling. 

Bedrijfskledij werd ontworpen en gemaakt, de bedrijfswagens kregen de nieuwe huisstijl en uiteraard de website, dat kreeg een ijzersterk design!

 

Omdat mooie beelden goud waard zijn

Het team van Say Hey houdt van conceptuele beelden, beelden die een verhaal vertellen, het verhaal van Fo le Fer. Sfeervolle keukens met stalen binnendeuren, trendy winkelinrichting, raamwerk met staal,... warme kleurtinten gecombineerd met donkere tinten, het team at work... kortom de uitstekende ingrediënten om ook voor deze klant iets eigen te maken!

 

Betere marketing en communicatie

Fo le Fer is er klaar voor. Met een afgewerkte huisstijl en complete branding beschikken zij over een essentieel onderdeel voor alle verdere communicatie, van plan tot strategie. Wij staan alvast klaar om hen hier verder in te begeleiden.

 

"Het doel dat wij voor ogen hadden was de kwaliteit uitstralen die Fo le Fer levert samen met de enorme liefde voor het vak. Missie geslaagd!"

 

Van ontwerp tot ijzersterke website

Fo le Fer zocht een website die de liefde voor het vak en het respect voor de duurzame materialen uitstraalde, dat hebben ze gevonden. Door creatief om te gaan met vlakken, lijnen, warme kleuren en de bijzondere beelden kwamen we tot een ijzersterk webontwerp. Ook voor deze klant bouwde Say Hey een professionele, toegankelijke en mobielvriendelijke website waar elke realisatie uitgebreid aan bod komt wat zorgt voor een uitstekende beleving.