De Krokus

branding | grafisch ontwerp | website

De Krokus is een paramedisch centrum gelegen in het hartje van Zedelgem, tussen Brugge en Torhout. Een vakkundige en professionele aanpak in kinesitherapie voor zowel volwassenen als baby's en kinderen, thuisverpleging, psychologie en personal training, is hun doel. De expertise in specifieke behandelingen, kennis en een deskundig team van ervaren en dynamische therapeuten zorgen steeds voor een professionele opvolging van begin tot einde.

De kracht van kleuren en beelden

Het team van de Krokus wilde sterker en beter communiceren. Met een vernieuwd concept #movetrecover en #caretorecover gooide Say Hey het over een andere boeg en creëerde voor de klant een opvallend concept. 

 

Grafische vormgeving met indruk

Werken aan je merk doe je uiteraard ook met drukwerk. Voor elke klant wemelt het bij Say Hey van ideeën. De Krokus koos voor afsprakenkaartjes, visitekaartjes, mappen, muurstickers, teamkledij, enz, een waaier aan prachtige ontwerpen en drukwerk. Naast online communicatie is offline communicatie een must voor elke onderneming. 

 

Dynamiek en expressie

Expressieve fotografie bracht de groepspraktijk met haar diensten mooi in beeld. De ervaring, passie en het zorgzame karakter van de gemotiveerde therapeuten werd door fotograaf Jürgen de Witte professioneel in beeld gebracht. Dynamische beelden vormden de basis voor de aankleding van het interieur. 

 

Een informative website

Een uitgebreide en toegankelijke website met een bron aan informatie over de behandelingen, dat was de vraag. Say Hey gaf het antwoord met een gebruiksvriendelijke website die alle facetten en diensten weerspiegelt. #TeamDeKrokus #Succes!