Noc Noc

naming | branding | grafisch ontwerp | website

Een woning, kantoorruimte, winkelruimte of horecazaak laten inrichten? Alle maatkasten, wanden, keukens, deuren, toonbanken, enz worden bij Noc Noc met grootse zorg gepland en uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Meer dan 30 jaar ervaring in interieurbouw zorgt voor kwaliteit, vakmanschap en expertise van de bovenste plank.

Tijd voor vernieuwing

Na 30 jaar Delema was het tijd voor vernieuwing over de hele lijn. Een nieuwe naam, een nieuw concept en alle online en offline communicatie mocht worden aangepakt en uitgewerkt. Team Say Hey ging met veel zin aan de slag!

 

Een merk met karakter

We staken de koppen bij elkaar en begonnen onze zoektocht naar een nieuwe naam en baseline, slogans, enz. Een aantal enthousiaste brainstormsessies, vele woordspelingen en een grote portie inleving, resulteerden tot een memorabel en sterk staaltje marketing: Noc Noc. Krachtig, herkenbaar en uit het goede hout gesneden. 

 

"Noc Noc heeft een hart voor sterk interieurwerk, Say Hey een hart voor sterke communicatie."

 

Drukwerk dat klopt!

Ons grafisch team trok de metamorfose door in het drukwerk. Nieuwe visitekaartjes, briefpapier, notitieblokken, passende bedrijfskledij en bestickerde bedrijfsvoertuigen maken nu deel uit van het merk Noc Noc. Een omwenteling voor het team van Noc Noc, maar een sterk resultaat dat mag gezien worden. 

 

Een website van hoog niveau

Een website die vakmanschap en kwaliteit uitstraalt met oog voor een fijne afwerking, dat was de opdracht. Het meesterschap van Noc Noc werd in kaart gebracht door een samenspel van vlakken, lijnen en prachtige beelden. We bouwden een creatieve en functionele website die mooi oogt, zowel op kleine als grote schermen, afgewerkt tot het fijnste detail. Missie geslaagd!

 

Ik ben tevreden over jullie werk. Ben supertrots op de website en heb al behoorlijk wat positieve reacties gekregen. Dikke duim voor het ganse Say Hey team!

 

Kristof Devlieger, Noc Noc