Erik Moeyaert

branding | grafisch ontwerp | website

Reeds 25 jaar draagt het bedrijf Erik Moeyaert zorg voor houtkrullen, zaagsel en palletten. Het is een familiebedrijf gelegen in Aartrijke actief in het verhandelen en verwerken van alle houtresten en leveren kwalitatieve producten af volgens de gemaakte afspraken. Dagelijks kan u rekenen op een vakkundig team die de waarden van het bedrijf uitstraalt. Professionaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid... welkom bij Team Erik Moeyaert!

"Het team van Erik Moeyaert heeft een hart van hout, wij werkten dan ook met hart en ziel aan hun vernieuwde uitstraling."

Zij zetten er vaart achter!

Team Moeyaert staat voor stiptheid, correcte opvolging en een vlotte communicatie. Aan de hand van deze waarden kreeg de website een complete update: een onverzichtelijke en mobielvriendelijke website die de verschillende diensten en uitrustingen in kaart brengen. 

 

Sprekend beeldmateriaal

De fotografie 'at work' werd op poten gezet en professionele beelden werden genomen door fotograaf Jürgen de Witte. Een sterke visuele weergave van ervaring en passie en de kers op de taart voor de website uiteraard!

 

"Copeaux de bois, sciure et palettes"

Op basis van een verfijnd ontwerp maakte Say Hey een tweetalige website die aan de hand van prachtige beelden, krachtige slogans en herschreven teksten een professioneel en mooi geheel werd. 

 

Een knallend resultaat!

Met een knallende rode kleur konden we veel kanten uit. De activiteiten van het bedrijf werden 100% weergegeven met de perfecte finishing touch. Werkelijk een knallend resultaat om van te genieten op kleine en grote schermen. Top!