Stijl

naming | branding | grafisch ontwerp | website

Interieurwerken Jonckheere-Logghe, met Steve en Ilse aan het roer, is reeds jaren gekend voor mooie interieur- en renovatiewerken. Reeds 4 generaties lang worden ze in de omgeving van Zedelgem, Brugge, Oostende en ook ver daarbuiten gespot met hun vrachtwagens, ook al had het wat minder STIJL! ;)

De vroegere bedrijfsnaam 'Jonckheere-Logghe' met een opvallende combinatie van de letter 'S' van Steve en de 'I' van Ilse moest iets nieuws en opvallend worden! Steve en Ilse wilden een bedrijfsnaam waarmee ze konden uitpakken, een naam en huisstijl die paste bij de prachtige interieurprojecten die zij realiseren. 

Ons team ging op zoek en soms ligt de oplossing wel eens dichter bij dan we denken... uniek maar toch dagelijks in gebruik. Een nieuwe naam en een opvallend logo in een branche waar stijl en functie primeren, STIJL!

 

Met passie en vakmanschap zorgt STIJL voor verfijnd maatwerk in elke woonstijl. 

 

Stijlvolle interieurfotografie

Bij een kwaliteitsvol interieur en een stijlvolle naam hoort uiteraard mooie fotografie van onze huisfotograaf. Petje af voor deze fijne realisaties!

 

Werken aan naamsbekendheid

Tussen de planning en de projecten door neemt het team van STIJL alle communicatie zorgvuldig aan. Opvallende werkkledij, stijlvolle vrachtwagens, advertenties, allerlei drukwerk zoals briefpapier, enveloppes, naamkaartjes, enz. Marketing, daar maken wij en zij graag werk van!

Een online visitekaartje, daar wordt verder nog aan gewerkt. Een voorsmaakje van de website staat alvast op de wachtpagina.