Tentmoment

naming | branding | website | grafisch ontwerp

Tentmoment, vroeger gekend onder de naam Europatenten de Vreeze, staat reeds 3 generaties garant voor kwaliteit & service in het verhuur van klassieke tenten en feesttenten, maar ook opslagtenten. Zowel particulieren als bedrijven, evenementenbureaus, cateringbedrijven,… doen beroep op de verhuurdiensten. Het team van Tentmoment zorgt voor de perfecte plaatsing en fijne afwerking van elke tent!

Een compleet nieuwe identiteit

Ons team mocht een opvallende naam en compleet nieuw concept bedenken voor Europatenten te Maldegem. Een opdracht waar we de afgelopen maanden met veel plezier in team aan hebben gewerkt. Aan de hand van brainstormingsessies, de zoektocht naar gerelateerde woorden rond het verhuur van tenten, woordspelingen en een grote dosis creativiteit werd de naam 'Tentmoment' geboren!

 

Een pareltje op vlak van marketing!

Al heel snel waren we overtuigd van deze goed klinkende, originele en memorabele naam! De naam Tentmoment werd verder uitgewerkt met herkenbaar logo, een herkenbare huisstijl met een unieke letter M in een neutraal donkere blauwe kleur. Een origineel concept werd gecreëerd in woord en beeld. 

 

Een moment om creatief te zijn

Elk moment werd een bron van inspiratie om leuke slogans te bedenken. "Een Tentmoment om te koesteren' of 'Een zakelijk Tentmoment voor ondernemers' of eerder 'Een Tentmoment voor elk event'... Aan de hand van woordspelingen en de zoektocht naar de perfect passende beelden kreeg het volledige concept vorm. 

Elk moment in een tent is een beleving. Elk moment werd in beeld gebracht. Een huwelijk, een bedrijfsevenement, een sportief evenement... allemaal momenten die we gefotografeerd wilden zien om het concept te vervolledigen. Het resultaat is top, bedankt Jürgen!

 

Een uitgewerkt plan voor alle communicatie

Naast het bedenken en uitwerken van een nieuwe bedrijfsnaam is de lancering van het merk en de verdere communicatie van groot belang. Een communicatieplan werd uitgewerkt en tal van acties werden gekozen online en offline. Er werd onder meer geopteerd voor nieuwe bedrijfskledij, leuke gadgets, folders, spandoeken, belettering van vrachtwagens... en ook op digitaal vlak werd Tentmoment geïntroduceerd!

Wij hebben alvast genoten van zoveel creatieve en lovende momenten! Geniet mee en neem een kijkje op de nieuwe website van Tentmoment!