Tankbouw Desplentere/Lannoy

grafisch ontwerp | website | e-commerce

Met meer dan 40 jaar ervaring in tankbouw wordt u bij Desplentere-Lannoy in Torhout bijgestaan door een team van vakmensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van metalen tanks, bovengrondse en ondergrondse tanks 100% eigen fabricaat! Naast metalen tanks kan u bij hen ook terecht voor kunststoffen tanks en alle tanktoebehoren. Als het over tankbouw gaat, is Tankbouw Desplentere-Lannoy een specialist en kan u rekenen op kwaliteit en service.

Een ijzersterk concept

Wij geloven dat een sterk commercieel verhaal begint met een doordacht concept. Elk bedrijf heeft nood aan creatieve communicatie en moet zijn plaats verdienen op deze concurrentiële markt. Wij gaan steeds op zoek naar ijzersterke concepten die een bedrijf kunnen onderscheiden, ook voor Desplentere-Lannoy werd het merk aangepakt en een uniek concept bedacht. 

 

Met hart en ziel

Met hart en ziel werd er gewerkt aan de nieuwe uitstraling van het bedrijf zowel door het team van
Desplentere-Lannoy als het Say Hey team. Bedrijfsfotografie en productfotografie werd op poten gezet en professionele beelden werden genomen door fotograaf Jürgen de Witte, dit van de tanks en toebehoren als het team. Alle werk en energie resulteerde tot een diepgaand resultaat, een sterke basis voor alle communicatie in de toekomst. 

 

Een website met online shop

De website kreeg een complete update: een overzichtelijk en mobielvriendelijke webshop die de verschillende opslagtanks en toebehoren laat zien tot in de kleinste details. Via de online shop kunnen offertes aangevraagd worden en is het eenvoudig om online te bestellen en aan te kopen, zowel voor professionelen als particulieren.