Adverlaw

branding | grafisch ontwerp | website

Opgericht in 1988 is advocatenkantoor Adverlaw één van de sterkst gefundeerde advocatenkantoren in en rond Brugge. Degelijke juridische bijstand bieden aan ondernemingen, overheid en in de privésector, dat is hun doel. De expertise in specifieke materies, jarenlange ervaring en een goede verstandhouding met de magistratuur dragen bij aan elk succes.

Let's talk about it!

Bij Say Hey leren we elk bedrijf graag kennen. Elk verhaal is anders. Alle ervaringen zijn anders. We luisteren graag naar elk verhaal. Wat is er boeiend of uniek en hoe kunnen we creatief omgaan met de antwoorden op deze vragen? Het verhaal van Adverlaw was duidelijk: het kantoor was op zoek naar een nieuwe partner voor doeltreffende en creatieve communicatie op alle vlakken,
online en offline.

Let's do it!

Als creatief team maken we op basis van elk verhaal een uniek concept. We analyseren, bespreken, creëren, zoeken strategieën en denken out-of-the-box. Bij advocatenkantoor Adverlaw werd gekozen voor: professionaliteit, duidelijke expertises en een krachtige website met digitaal loket.

Een overzichtelijke website

De website werd gebouwd met nieuwe structuur, duidelijke expertises, een digitaal loket, de juiste boodschappen in woord en beeld. 

 

Het Say Hey team trok de vernieuwing door in alle communicatie. Van sterk merk tot website. Van een unieke huisstijl tot uitgebreid drukwerk. 

 

Grafisch werk

Alle drukwerk werd ontworpen door ons grafisch team: naamkaartjes, enveloppen, offertemappen, brochure, enz. werden gestyled en gedrukt.