Challenge

De heerlijke desserts van Yélodie verkopen zichzelf in de gele foodtruck, maar hoe kunnen we het merk een extra boost geven? 

Yélodie

Yélodie staat voor kwaliteit: ambachtelijke dessertjes, lekkere taartjes, heerlijke koffie en thee. Alles wordt door Sigrid vers bereid met respect en een passie voor lekkernijtjes. De gele foodtruck kan ingeschakeld worden voor zowel grotere privé- als bedrijfsfeesten. 

Brand boost

Warm, gezellig en 'geel' lekker

It's all Yélodie! De gele kleur speelt een prominente rol in alle aspecten van de foodtruck. Niet enkel wat verdoken in de naam, ook de oldtimer is een opvallende gele verschijning. We brachten de koppen samen om Yélodie een memorabele brand boost te bezorgen, aangevuld met sprekende foto- en videobeelden op locatie en at work. 

Het voelt fantastisch om bij elk event de gezichten van de gasten te zien opfleuren bij de eerste hap van hun dessertje of Yélocake.

Sigrid

website

Met de kleurrijke website laten we bezoekers watertanden en wegdromen van hun volgend verrukkelijk evenement. Niet enkel particulieren, maar ook bedrijven kunnen beroep doen op de lekkernijen van Yélodie. Er werd een aparte pagina voorzien om ondernemers te overtuigen om met de gele foodtruck een origineel bedrijfsfeest te organiseren. 

 

Om extra dynamiek aan de website te geven, vulden we de foto's aan met korte videoshots die het ambachtelijke karakter versterken. 

foto en video

Warm, zacht en een vleugje yellow!

De vrolijke onbezonnenheid mocht zeker en vast zichtbaar zijn in de foto- en videografie, zodat iedereen bijna onmiddellijk smelt voor de zoete, smeuïge, zalige cakejes, wafeltjes en taartjes van Yélodie. We maakten beelden in het atelier en tijdens verschillende evenementen.