Zoekmachineoptimalisatie

Tegenwoordig zoeken we alles op internet: producten, diensten, informatie, tips, jobs en zelfs vrienden, vriendinnen en partners. Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat ze ook je bedrijf kunnen vinden. Zo optimaal mogelijk.

Let's Google it

Wat als je website niet gevonden wordt in de zoekmachines? Wat heb je aan een investering in een professionele website die zelden bezocht wordt? In dat geval is dat online visitekaartje eerder een kost voor je bedrijf dan een investering die misschien wel veel zou kunnen opbrengen.

Meer kwalitatieve bezoekers

Voldoende kwalitatieve bezoekers genereren op de website, dat is de boodschap. Hoe kan je dit doen? Hoe kan je met je website hoger scoren in de zoekmachines? Hoe kan je meer aandacht trekken? Hoe kan je potentiële klanten enthousiast maken? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en wij kunnen je hierin bijstaan.

Technisch sterk

Is je website technisch in orde? Is je website mobielvriendelijk? Is er structuur?... Allemaal belangrijke aspecten indien je van start wil gaan met een digitale marketing strategie voor je bedrijf. Indien je over een Say Hey website beschikt, mag je daarop alvast rekenen. Daarnaast bekijken we de technische SEO van je website van kop tot teen; alle pagina’s, titels, tags, paginaomschrijvingen, enz. en optimaliseren we de website voor de zoekmachines.

Smart content

Slim omgaan met inhoud is één van de vereisten bij succesvolle digitale marketing en zoekmachineoptimalisatie. Bevat je website voldoende relevante informatie? Zijn de teksten SEO gebaseerd? Is er voldoende structuur? Zijn er opties om een blog te integreren op de website of misschien is deze er al?... We analyseren de website en zoeken naar opportuniteiten om het nog beter te doen.

 

Linkbuilding

Het creëren van een stevig en degelijk web met relevante links op het internet is van groot belang om met je website te scoren in de zoekmachines. In de eerste fase bekijken we de huidige resultaten in de ranking van de zoekmachines op basis van een aantal belangrijke zoekwoorden en combinaties van woorden. Samen met jou wordt een lijst op punt gesteld van belangrijke woorden en combinaties van zoekwoorden waarop je gevonden wil worden in de zoekmachines. We maken hierbij gedetailleerde rapporten met een overzicht van de evoluerende pagina ranking.