Websites

De laatste 20 jaar is er flink wat beweging geweest binnen de evolutie van het internet en dus ook websites. De missie van Say Hey is altijd geweest om technisch vooruitstrevend te zijn en onze klanten klaar te maken voor de toekomst. Onze klanten begeleiden naar een blijvend sterk digitaal verhaal is onze missie.

Say Hey bouwt krachtige, modulaire, eenvoudig te beheren websites op maat van elke klant.

De future is now

Er is aan de toekomst gedacht; een modulaire website die steeds uitbreidbaar blijft en die wordt ge-update volgens de laatste nieuwe trends. De componenten  of modules passen als een puzzel in elkaar.

Meegroeiend met je onderneming

Je kan eventueel starten met een eenvoudige website en deze jaren later probleemloos uitbreiden met producten, details of zelfs e-commerce of een webapplicatie op maat.

Op elk device een prachtige website

Een groot scherm, een compacte laptop, een tablet of een smartphone? Je website moet er fantastisch uit zien, alsof de pagina voor dat device gemaakt is. Dat kan alleen als we dit met heel veel aandacht voor detail bekijken. Niet zomaar responsive of compatibel met mobiele toestellen, maar een website die voor élk device een pareltje is.

Eerst denken dan doen

Een website vergt planning en inzicht in jullie onderneming. Dat kan alleen als we hier de tijd voor nemen. Wij zien een website dan ook niet als een technische realisatie maar een opportuniteit om jullie te helpen beter voor de dag te komen. On- en offline.

Altijd maatwerk

Voor elke klant is de website maatwerk. Een heel klein traject wordt door hetzelfde team onder handen genomen dan een groot traject.

Belachelijk eenvoudig te beheren

Voor grote én kleine bedrijven ook dezelfde top-end beheersystemen, maar zéér eenvoudig te gebruiken. Van bakker om de hoek tot multinational, het systeem is klaar voor de groei van je onderneming. Plots extra werknemers? Een nieuwe vestiging? Nieuwe producten? E-commerce? Je website is er klaar voor.

Voor elke uitdaging een passende oplossing

Geen halve oplossingen, geen moeilijke of complexe systemen. Enkel de knoppen die je verwacht, waar je ze verwacht. Onze beheersystemen zijn zo eenvoudig dat een opleiding zo goed als overbodig is. Zo kan je focussen op wat echt telt; je eigen business.