Strategie

Succesvol het juiste doelpubliek aantrekken via de juiste kanalen, online & offline, dat is het doel van elk bedrijf. Say Hey begeleidt jouw bedrijf om de juiste strategie op touw te zetten met een nauwgezette opvolging en deskundig advies. Samen plannen wij voor jouw onderneming een traject op maat en zorgen we voor een blijvende impact.

"Content is king, but marketing is the queen, she runs the household."

Gary Vaynerchuk

Op basis van deze bedrijfsaudit, studie, analyse, keuzes en wensen zoeken wij uit wat de mogelijkheden zijn om op een doelgerichte manier je  communicatiestrategie aan te pakken.

Je business promoten en meer klanten aantrekken, dat is ons doel. Een doordachte strategie is nodig om richting te geven aan je online communicatie. Het bepaalt met wie we wat gaan communiceren en hoe we dat zullen doen en via welke media.

Wij stellen een mix op volledig op maat van je bedrijf of organisatie, diensten, producten of campagnes. Onze kennis van zowel de kanalen als de tools zorgen voor een efficiënte uitvoering. Een creatief team zorgt voor ideeën en creatieve campagnes. Jij vertelt ons wat je doelstellingen zijn en wij vertalen dit naar een tastbaar plan om deze te bereiken.