Naming

Een naam brengt betekenis, herkenbaarheid en dient de visie en kwaliteiten van een bedrijf uit te stralen. Een naam moet ook origineel en onderscheidend zijn. Say Hey gaat op zoek naar de beste naam voor je bedrijf of merk.

De kunst is om verrassend uit de hoek te komen en toch ergens je boodschap uit te dragen. We creëren iets sterks die de basis zal vormen voor alle verdere toekomstige communicatie.

De Waterbeer

De Waterbeer is een diertje die leeft in sediment. Het is een taai en uniek diertje. Een beer is een snel, solide en bedachtzaam dier. Voor een ruim- en ontstoppingdienst is water is iets waar ze dagelijks mee aan de slag gaan. Voor De Waterbeer is hun nieuwe naam een kans om op te vallen in de sector, waar tussen de quick & clean namen en achternamen van oprichters slechts enkelen met een opvallende naam naar buiten komen. De naam geeft onze designers ook een unieke kans om een memorabel logo te tekenen.

Sink, swim or be the captain.

De kapitein leidt je naar nieuwe oorden. Dat doet vastgoedkantoor Kept'n ook met hun nieuwe naam. Opnieuw een unieke kans om in een wereld waar huisjes, dakjes en flatgebouwtjes bijna elk logo siert, uit te pakken met iets dat opvalt maar toch sprekend is. Het creëert de mogelijkheid om te werken met slogans zoals "Waar gaat u voor anker?" maar ook tientallen andere commerciële toppers. Opvallen is in deze sector niet gemakkelijk, maar Kept'n zal hier zeker de wind in de zeilen hebben! ;-)

Een stijlvol merk

Voor Jonckheere-Logghe interieur & renovatie ging ons team het niet te ver zoeken, soms ligt de oplossing wel eens dichtbij... Uniek maar toch dagelijks in gebruik. Stijl is hun nieuwe naam, een opvallend concept in een branche waar stijl en functie primeren.

REFLEKT

Reflect on things. Reflect on people. Reflect on function. Reflect on light. Reflect on nature. Reflect on life. Reflect on living.

REFLEKT architecten lanceert met hun unieke naam een memorabel merk in hun sector. De reflectie van de wensen van de klant vormen de ideëen voor de architecten, die met deze wensen aan de slag gaan om het perfecte architecturaal ontwerp te maken.