Grafisch ontwerp

Een sterke grafische vormgeving is heel belangrijk. Het ontwerp van drukwerk zoals brochures, flyers, advertenties, briefpapier, omslagen, affiches, presentatiemappen, ... werken wij met veel plezier voor je uit. Ook voor het ontwerpen van reclamepanelen, bedrijfskledij, voertuigbelettering, bedrijfskledij, productlabels, ... kan je beroep doen op ons.

Voor elk idee of plan werken we graag een grafisch voorstel uit.

Vandamme Reizen

Vandamme Reizen uit Veldegem was op zoek naar een manier om commercieel uit te pakken met 30 jaar Vandamme Reizen. Samen met nieuwe fotografie en een aantal leuke commerciële concepten zetten we hun troeven extra in de kijker in een magazine. Een succesvolle campagne met bijhorende Facebook wedstrijd, bijhorende gadgets en leuke acties.

Meesters in parket

De vakmannen van De Voogt Parket uit Brugge zijn al jaren meesters in parket. Wij hebben er enkel het label op geplakt; op bedrijfskledij, visitekaartjes, bestelwagens en drukwerk. Een verdiend label, want ze mogen zich na 27 jaar terecht meesters in hun vak noemen.

Inkendaal

Revalidatieziekenhuis Inkendaal was op zoek naar een betere digitale marketing. Van branding en strategie tot website én grafische ontwerpen voor zowat alles die in een ziekenhuis hun naam draagt.