Copywriting

De teksten van een website, folder of brochure pennen wij met veel plezier neer. Onze copywriters schrijven alle teksten op een levendige en correcte manier, rekening houdend met belangrijke trefwoorden zodat u beter kan gevonden worden in de zoekmachines.

Met de grootste zorg

Zowel structureel als inhoudelijk wordt de grootste zorg besteed aan de teksten die op de website komen. Wij baseren ons op bestaande teksten, interviews, concurrentieanalyse en andere bronnen om vlot leesbare en krachtige content te schrijven.

SEO first

Deze teksten (samen met andere, meer technologische en organisatorische zaken) zorgen dat je website in zoekmachines kan gevonden worden.

Less is more. Hoe eenvoudiger, hoe beter.  Eenvoud is te prefereren boven overdaad. We gaan voor elke klant op zoek naar krachtige boodschappen en vloeiende teksten.

Ceci n'est pas correct

Voor vertalingen doen wij beroep op de kwalitatieve diensten van enkele professionele vertaalbureaus. Een meertalige website in Duits, Frans, Engels en Spaans maar ook vele andere talen zijn op die manier bereikbaar. Een correct taalgebruik in elke taal kan het verschil maken.